De winst voor Zon2 is in aantocht

Het wil maar niet lukken, we zijn helemaal niet minder dan de tegenstanders maar de wedstrijd winnend afsluiten is ons tot nu toe nog maar een keer gelukt. Ook tegen Zwanenburg spelen we in de eerste 25 minuten prima voetbal, echte kansen creëren we nog niet maar dat lijkt een kwestie van tijd. Met de rust in zicht valt er een tegengoal, was het een verkeerde voorzet die er miraculeus in vliegt ?Dat kan je overkomen maar dan binnen een minuut nog een tegen goal is misschien een dingetje om over na te denken. In de rust hebben we een nieuwe opdracht, een op een achterin en vol op de aanval. Helaas maken we geen aansluitingstreffer en valt de derde bij ons in het netje. We brengen de tweede en derde wissel om toch nog iets te forceren maar onfortuinlijk valt er een eigen goal aan SVO kant. Soms zijn vijf wissels veel maar vandaag had dat geen overbodige luxe geweest, de laatste vijf minuten spelen we met 10 man. En dan gebeurt iets onverwachts, blijkt dat we toch echt wel doelpunten kunnen maken. Werd de tegenstander nou zenuwachtig ?Marc assist, Johan rond resoluut af. minuutje later Daan assist en Marc maakt onze tweede goal, prachtige geplaatste kopbal 2-4We hebben een lekker potje gevoetbald, niet gewonnen maar wel weer iets beter gedaan dan de vorige potjes. In de reserve eerste klas moet het wel beter, willen we een keer winnen.