Daar is i dan, de eerste overwinning

Heel vroeg dit keer, 8:45 uur verzamelen. We hebben een aantal wedstrijden in Amersfoort en Utrecht. Hooglanderveen is de tegenstander, een middenmoter die we gaan proberen te verslaan. We beginnen in de 4-4-2 Pablo variant ( 1-4-2-2-2 ) opdracht is dat we het centrum dichthouden. In de 4de minuut komt Daan met een lange bal van Jesse alleen voor de keeper en jaagt de bal in de touwen. Lekker begin en eens een keer komen wij op voorsprong. In de 32ste minuut komen we goed weg met een bal op de paal. We blijven scherp en met de rust in aantocht wordt Daan weer in stelling gebracht, dit keer door een mooie steekbal van Wouter. Daan maakt de 2-0. Na de rust gebeurt er weinig, we geven niets weg, tweede keer bal op de paal ( nu hebben wij een keer mazzel ) We wisselen drie keer en de game is over. De eerste drie punten zijn binnen we zijn van de onderste plek af, het smaakt naar meer. We zijn blij dat Leo dit keer bij zon2 heeft gevlagd. Rene Velker als intensieve supporter veel punitiviteit meebrengt. Ook staan er ouders die langs de lijn de zon2 aanmoedigen, allen dank. Komende wedstrijd spelen we thuis tegen Martinus.

EdB

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.