Westfriezen – SVO zon2 ( 1-0 ) 1-0

Niet naast de deur, op naar Hoorn voor bekerwedstrijd nummer 2. Met een paar wisselingen in de samenstelling van de groep gaan we met vol vertrouwen aan de wedstrijd beginnen, ook al zijn we als team nog steeds op zoek naar automatisme. Na een lange tijd is het wedstrijdritme moeilijk te herstellen. We proberen hetgeen we op de training tot in den treure oefenen in de wedstrijd uit te voeren, dat gaat steeds beter. Over de wedstrijd is niet zo heel veel te melden een grote kans in de 11de minuut, maar daarna heeft SVO niet heel veel kansen gecreëerd. Daan heeft ons met een paar prima reddingen lang in de wedstrijd gehouden maar uiteindelijk maakte de thuisploeg een goal en die bleek genoeg voor de overwinning. Het was een leuke pot voetbal, leuk ook om toeschouwers uit Ouderkerk te zien langs de lijn.Hopelijk zijn dat er steeds meer als de ploeg steeds mooier voetbal laat zien. Volgende week ben ik er niet bij, familie weekend. Helaas dan geen verslagje (of gaat iemand anders een poging doen ?)


EdB 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *