Wedstrijdverslag JO17-2

Dat was even wennen voor iedereen. De spelers van JO17-2 hebben net twee weken met elkaar getraind, met nieuwe trainers (Giel en Jos) en gelijk afgelopen zondag een wedstrijd op de planning tegen ASV Arsenal.

Er waren meer dan genoeg rijders, tenues en de ballen waren natuurlijk opgehaald en we konden op pad. Coach Bert heeft het team in de kleedkamer en op het veld toegesproken en de ouders stonden braaf achter het hek met spanning te kijken. De tegenstanders zagen er toch wel heel heftig uit. Sommige jongens leken wel kasten en andere waren zeker 1.80mtr. Okay, je niet laten intimideren was het advies.


Fluitsignaal en we begonnen aan de eerste helft. Wauw, dat ging snel. Binnen de minuut een eerste goal tegen. De tegenstander gaf mega druk en sv Ouderkerk kon hier slecht onderuit komen. Ze hadden het echt moeilijk. Ook fysiek was de tegenstander sterk. Mia, de enige dame in dit team, vroeg of ze mocht starten als wissel. Ze wilde even de kat uit de boom kijken wat betreft fysieke kracht. Ze kwam er na 15 minuten in en liet zich gelijk gelden.
Tjelan, de keeper van dit team heeft het fantastisch gedaan. Het had wel 20-0 kunnen staan, maar Tjelan viste de één na de andere bal uit zijn goal en als het moest gooide hij zichzelf in de bal. Dan maar kamikaze, maar die bal kwam niet in zijn goal! Echt chapeau.

Okay, ze hebben klop gekregen en hebben verloren met 7-0. Maar hebben ze ook echt verloren? Dat vind ik niet en vele met mij denk ik, vinden dat niet. Ze hebben gevochten als leeuwen. Alles in de strijd. En met z’n allen voor de bal gegaan. Kan het beter? Zeker! En hier zitten dan ook de leerpunten. En daar gaan ze aan werken tijdens de training.

Ik vind persoonlijk dat ze trots mogen zijn als team en dat ze de volgende wedstrijd weer gaan knallen! Die is zondag 12 sept om 11:00 uur thuis tegen Swift. #Letsgo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *