Update coronavirus

We mogen weer!

Rob van ’t Veer verwoordde het al heel mooi in zijn verslag; aankomend weekend start eindelijk de competitie seizoen 2021-2022 en wat hebben we daar naar uitgekeken! Voetballers, supporters, trainers, begeleiding, scheidsrechters en noem maar op, iedereen heeft weer zin in een lekkere pot voetbal! 

Door inzet van vele vrijwilligers ligt het complex er weer pico-bello bij, zijn voorraden weer aangevuld en staat alles weer als een waar voetbalhuis; iedereen veel dank daarvoor!!

Ivm corona nog wel het volgende: vanaf 25 september 2021 is het alleen mogelijk toegang tot horeca te krijgen met een corona-toegangsbewijs (CTB). Voor de sport en kantines zijn hiervoor een aantal uitzonderingen gemaakt, zie ook de FAQ pagina van het NOC*NSF. In lijn daarmee kan onze sportkantine gebruikt blijven worden zonder CTB. Waarbij de volgende opmerkingen:

– De 1,5 meter regel is dus niet meer van toepassing maar respecteer wanneer iemand daar nog wel op prijs stelt.

– Ben je niet gevaccineerd of heb je je niet laten testen, vermijd dan een bezoek aan ons complex/kantine, breng de vereniging en onze vrijwilligers niet in verlegenheid.

– En bovenal; heb je klachten, blijf thuis!

Wij wensen iedereen heel veel voetbalplezier en succes toe. Tot langs de lijn!

Het bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.