sv Ouderkerk stelt trapveld open voor de jeugd

Jarenlang heeft op de Weth.Koolhaasweg een voetbalkooi gestaan waar de jeugd van Ouderkerk en omstreken naar hartenlust kon voetballen. Met de komst van 3 beachvolleybalvelden werd de kooi door de gemeente ontmanteld en werd er geen alternatief geboden. Sv Ouderkerk heeft besloten de jeugd tegemoet te komen en heeft een gedeelte van het complex opgeofferd en toegankelijk gemaakt.

De vereniging heeft een hek laten plaatsen en een toegang gemaakt aan de Wethouder Koolhaasweg. Ook zijn er kleine doeltjes en een groot doel neergezet. Het trapveld is afgesloten van het complex. Sv Ouderkerk vindt het van het grootste belang, dat de jeugd die geen lid is van een vereniging toch kan sporten en we zijn blij daarin een bijdrage te kunnen leveren.

Veel dank aan de onderhoudsploeg die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt!

2 gedachten over “sv Ouderkerk stelt trapveld open voor de jeugd

• 30 september 2021 om 15:03
    Permalink

Eigenlijk TON HAD AL 7 JAAR