Jeugd

Jeugd O8-O9-O10

De eerste twee speelweekenden zitten erop. Voor de JO8 teams is het nog één grote ontdekkingstocht. Voor het eerst spelen tegen een andere vereniging, voor het eerst in een SVO tenue, voor het eerst spelen met een keeper in dat enorme doel. Ze leren snel en hebben zoveel plezier dat het winnen of verliezen zelfs van ondergeschikt belang is.

De JO9 teams zijn ontzettend goed vooruit gegaan. Er zijn steeds meer patronen zichtbaar en het is puur genieten als de passes steeds vaker aankomen en kinderen elkaar weten te bereiken op het veld. Het is nog even wennen om je niet thuis om te kleden, maar op de club. De kleedkamer lol is voor deze groep nieuw, want dat was er afgelopen seizoen door corona niet bij. De JO9-1 heeft nieuwe shirts gekregen (zie foto). Nu nog wat groeien en dan zitten ze tegen het einde van het seizoen perfect.

De JO10 teams zijn ook goed op schot en het spelplezier spat ervanaf. Afgelopen seizoen begon het enthousiasme bij sommige kinderen wat af te nemen door keer op keer de onderlinge wedstrijdjes; dat maakt het spelen tegen een onbekende tegenstander nu extra leuk!

Complimenten aan de ouders die de kinderen positief aanmoedigen. Er was een prettige sfeer op de velden! Wat ontzettend fijn dat dit allemaal weer mogelijk is.

Groet Liesbeth: coordinator van JO8-JO9-JO10

Een gedachte over “Jeugd O8-O9-O10

  • Kees Bosman

    Leuk Liesbeth. Mooi om te lezen dat de kinderen zo’n plezier hebben.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *