Doelpuntenregen in ’t zonnetje. MO15-1 wint met 8-2 van Pancratius

Advertentie

Waar onze Ouderkerkse meiden vorige week nog een beetje slaperig aan de wedstrijd begonnen en in no-time tegen een 4-0 achterstand aankeken, vandaag waren ze vanaf het eerste fluitsignaal wakker.
Binnen een paar minuten had Sophia al gedaan wat zij zo goed kan; de bal na een lange rush beheerst langs de keeper in de goal schieten. Slechts enkele minuten later had diezelfde Sophia al haar tweede doelpunt, een frommelgoal dit keer, maar ja, die telt net zo hard mee. Na 7 minuten stond het al 3-0 door een bekeken boogbal van grote afstand over de keeper heen van Naomi. Het ging dus hard, maar de tegenstander Pancratius liet zich niet kennen maakte de aansluitingstreffer. Reden voor SVO om er weer een schepje bovenop te doen. Een prachtige indraaiende corner van Rodée zeilde zo (met een beetje hulp van de keeper) het doel in. Een vlammend afstandsschot van Aagje eindigde helaas op de lat. Maar aan de andere kant ging keeper Marieke gestrekt naar de hoek en voorkwam zo een tegendoelpunt. En door een goal van Julia gingen we met een comfortabele 5-1 rusten. En even uitpuffen, want het was heel heet op het kunstgras in het Badhoevedorpse zonnetje. Weer opgeladen ging SVO de tweede helft gewoon door met waar ze gebleven waren. Naomi maakte haar tweede goal. En als de bal ook maar enigszins in de richting van Marieke ging dan werd er al goed ingegrepen op het middenveld door Lune, Harper en Maria of werd-ie, mocht het echt nodig zijn, keihard weggerost door Macy of Sophie. Mede door goede voorzetten van Nykki en Julia voorin eindigde de wedstrijd zoals-ie begon: met twee doelpunten van Sophia. Een fraaie 8-2 overwinning voor Rob en z’n powergirls dus. In de Voetbalapp staat 7-2 maar het waren er toch echt 8… De -verder goed fluitende- scheidsrechter had zijn telraam niet meegenomen zei teamleider Frank na afloop en we hebben het er maar bij gelaten. Helemaal prima, we hebben allemaal genoten van een mooie pot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *