Sv Ouderkerk zoekt stagiair/assistent trainer Vrouwen 1

Sv Ouderkerk zoekt een gemotiveerde assistent-trainer die de hoofdtrainer assisteert bij trainingen en op wedstrijddagen (zaterdag). Het elftal bestaat uit een leuke mix van spelers. Begin-twintigers/begin-dertigers die al lange tijd bij Sv Ouderkerk spelen en gaan voor een combinatie van plezier en serieus presteren. Het elftal komt uit in de 3e klasse D.

Meiden-Vrouwenvoetbal is goed geïntegreerd binnen de club. We hebben 4 meidenteams en 3 vrouwenteams.

Trainingsavonden zijn op maandag en woensdag om 20.00-21.30 uur

De stagiair/assistent-trainer die wij zoeken:
– is enthousiast, leergierig en initiatiefrijk;
– kan de spelersgroep helpen motiveren en kan goed balanceren tussen gezelligheid en prestatie;
– beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden;

Wat bieden wij:
– Een leuke club die volop in ontwikkeling is en een regionale uitstraling heeft;

– Een club waarbij meiden-vrouwen voetbal volle aandacht krijgen;
Een prettig klimaat om te presteren en te ontwikkelen;

– Eventueel mogelijkheid voor trainersopleiding (nader te bespreken);

– Een volledig trainerspakket: voetbaltas, training tenue, trainingspak plus coachjas;

Herken jij je hierin en wil jij graag jouw bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het meiden-vrouwenvoetbal van Sv Ouderkerk?
Reageer dan met een korte motivatie met daarbij je voetbal CV.
Ook voor vragen kun je een reactie sturen.  marina.van.rouendal@gmail.com