Zaterdag teams bedanken het bestuur

Advertentie

Afgelopen weken heeft een officieus toernooi plaatsgevonden op sv Ouderkerk en daarvoor zijn wij het bestuur van onze mooie club enorm dankbaar. Aan de hand van Jeroen Wirz, Matthijs Bergers, Alwin Boddendijk, Rogier van Wieringen en Tim Beaumont hebben respectievelijk de zaterdag 2,3,4,5 en 35+ deze roemloze zomer toch wat kleur gegeven met een zelf georganiseerd toernooi.

Het toernooi, verdeeld over vijf weken, stond volledig in het teken van voetbalplezier. De onnavolgbare acties van Boy Splinter, de scoringsdrift van Remy van Luyn, de afwezigheid van Dion Ploeger, de onmogelijke reddingen van Roland ‘Rollie’ Kroon en de onuitputbare drive van Arjan Sapei zijn slechts voorbeelden van het spektakel dat weken op rij vertoond is op veld 1 en 4.

Uiteindelijk trok de zaterdag 2 aan het langste eind en kroonde zich de eerste ‘Zaterdag Zomer Kampioen’.

Via deze weg willen wij het bestuur bedanken voor de flexibiliteit en het meedenken. Speciale dank is er voor de mannen die dit toernooi hebben gefaciliteerd: Nico van Beusekom, Rinus Weijgertse, Robert Geijsel, Martien Kouwenhoven, Leo Houtkamp, Hans Leurs en Joran Donkers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *