KNVB Regiocup – corona update

Advertentie

Zoals jullie hebben vernomen gaat de Regiocup door voor alle jeugdelftallen t/m de O17. Het bestuur is verheugd dat we weer mogen voetballen met een tegenstander. Hopelijk is dit een voorbode voor een mooie lange zomer en kunnen we volgend seizoen weer een echte competitie spelen.

Voor nu gaat nog niet alles zoals jullie gewend zijn, daarom verzoeken wij iedereen zich goed aan de coronaregels te houden, des te eerder zijn we van alle maatregelen af.

Kleedkamers en Kantine

De kleedkamers zullen wij openstellen en voor de senioren zal Hans Leurs een indeling maken. Doordeweeks blijven de kleedkamers wel gesloten. Omdat sv Ouderkerk met haar kantine moet voldoen aan de landelijke horecaregels is besloten deze niet open te doen.

Publiek

Publiek en ouders mogen zowel binnen als buiten helaas nog niet op de accommodatie aanwezig zijn. Dit geldt wel voor de nodige begeleiding.

Daarnaast heeft de KNVB een FAQ voor de Regiocup online gezet en heeft zij deze voor de coronaregels een update gegeven. Deze FAQ treft u aan via de volgende link: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/63695/veelgestelde-vragen-over-de-knvb-regiocup

Indien er nog vragen zijn dan kunt u een mail sturen naar: voetbal@svouderkerk.com