Mauro Turkenburg behaalt UEFA C Youth-diploma

Afgelopen week heeft onze jeugdtrainer Mauro Turkenburg zijn UEFA C Youth-diploma in ontvangst mogen nemen. Dit diploma, vroeger bekend als TC 3, is een mooie beloning voor zijn harde werk.

Mauro heeft deze cursus mogen volgen vanuit zijn opleiding aan de Sportacademie van Amsterdam. Daar wordt hij opgeleid tot Sport- en Bewegingscoördinator met als keuzedeel: Trainer-coach. Later dit schooljaar hoopt Mauro zijn MBO-diploma in ontvangst te nemen en is hij klaar voor een volgende stap in zijn carrière als voetbaltrainer.

“Ik ben SV Ouderkerk ontzettend dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen om binnen mijn opleiding mijn stage-uren en trainersdiploma’s te mogen halen. In het bijzonder wil ik mijn praktijkbegeleider Gerard Sieverding bedanken voor de tijd en energie die hij in mij heeft gestoken.’’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.