Indeling Jeugd 2021-2022 : Belangrijk!!

Beste jeugdleden en ouders/verzorgers,

Hoewel het bijzondere seizoen nog niet is afgelopen, richt sv Ouderkerk de blik alweer naar voren. Ondanks de coronarestricties kon de jeugd de afgelopen maanden op creatieve wijze blijven werken aan het plezier en de ontwikkeling van de spelers, maar voor het komende seizoen richten we ons ook weer op ‘echte’ wedstrijden. Teamindelingen is een onderwerp dat in deze fase natuurlijk hoog op de agenda staat. 

Hiervoor hebben wij echter ook jullie hulp en input nodig. Dit geldt voor alle jeugdleden; MO en JO! En daarnaast Vosjes uit geboortejaar 2014. Graag dus deze mail aandachtig lezen en UITERLIJK 31 mei reageren via het invullen van het formulier. Open deze link (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4pqf_W7gXgNL15wXPnig4HVq9h7RcHE6PFrVfrIaiwM4e7Q/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0) en vul alles goed in. Doe dit uiterlijk 31 mei. Voor jongere kinderen, laat dit over aan ouders/verzorgers.

De hoop is om zoveel mogelijk ingevulde formulieren retour te krijgen! Een ingevuld formulier retour zal SVO immers helpen bij:
1) samenstellen van de aankomende teams (door helder te hebben wat de wensen van de spelers zijn).
2) kijken naar de invulling van vrijwilligersactiviteiten door ouders/verzorgers, die zoveel mogelijk aansluiten bij de eigen interesse.
3) de feedback van de spelers te verwerken inzake tevredenheid.  Met de antwoorden kan SVO nog meer aansluiten bij de behoeften van de leden, en zo nog meer de club “van ons allemaal”, worden. 

Om spelers en ouders een beeld te geven van de aspecten waarnaar gekeken wordt vanuit SVO om tot een teamsamenstelling seizoen 2021/2022 te komen.
Op voetbalgebied: 
– Tactisch, technisch, fysiek, mentaal en teamvorming (sociaal).
Overig: 
– Voor de meisjes speelt mee of zij in een meidenteam of gemengd team willen spelen. 
– Voor de Vosjes en onder 8 telt mee of de speler 1x of 2x per week wenst te trainen. 

Heb je nog vragen? Mail dan naar: indelingsvo@gmail.com

Met sportieve groet namens het Technisch Kader en de Jeugd Commissie.

2 gedachten over “Indeling Jeugd 2021-2022 : Belangrijk!!

  • 26 mei 2021 om 17:47
    Permalink

    Phanuel en Lemuel willen graag nog voetballen volgende seizoen

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *