Gezocht: gastgezin AFC Ajax

Wij zijn op zoek naar gastgezinnen , die de liefdevolle opvang en zorg voor een kind/jongvolwassene op zich willen nemen.

Spelers van Ajax komen tegenwoordig uit allerlei landen en uit allerlei regio’s in Nederland. Daarnaast gaat het niet alleen om spelers, maar ook om speelsters en kan de leeftijd variëren van ongeveer 15 tot 20 jaar.

Om spelers goed te kunnen ondersteunen wanneer zij net in Nederland zijn of ver weg wonen van Ajax, is een liefdevol, stabiel thuisfront nodig, dat kan helpen bij de acclimatisering en integratie van een speler. Dit kan betekenen dat je leuke dingen met een speler doet om hem/haar wat van Nederland en de Nederlandse normen en waarden te laten zien, hem/haar simpele Nederlandse zinnetjes aanleert, maar ook opvoedende taken aanleert, zoals bijvoorbeeld het wassen van de eigen kleding, de eigen kamer schoonhouden, met het openbaar vervoer reizen, plannen etc.

Naar wat voor gezinnen zijn wij op zoek:

* Bij voorkeur gelokaliseerd in Amsterdam en eventueel omgeving Amsterdam (Amstelveen, Abcoude, Ouderkerk a/d Amstel, Diemen, IJburg).

* Onze voorkeur heeft een gezinssamenstelling met twee ouders en eventueel kinderen.

* Vanwege de diversiteit in culturele achtergrond van spelers/speelster zijn wij op zoek naar gastgezinnen met allerlei culturele achtergronden: Nederlands, Marokkaans, Turks, Antilliaans, Surinaams. Voorwaarde is wel dat in het gezin Nederlands gesproken wordt en dat men ook wat Engels kan spreken.

* Gezonde affiniteit met Ajax.

* Goede verbinding met het openbaar vervoer, waarbij de maximale reistijd van deur tot deur +/- 45 minuten is.

* De speler/speelster heeft een eigen kamer met studiemogelijkheden tot zijn/haar beschikking.

* Toegang tot internet.

* Een gezin met tijd, ruimte en begrip voor een kind met een talent.”

Indien u meer wilt weten, ben ik uiteraard beschikbaar en geïnteresseerden zijn welkom om contact met mij op te nemen via: gastgezin@ajax.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *