Ton van ’t Schip stopt als jeugdvoorzitter

Advertentie

Beste leden,

Per 30 mei stop ik als jeugdvoorzitter van sv Ouderkerk. Sinds juni 2018 ben ik voorzitter van de jeugd van deze schitterende club.  Ik heb het voorzitterschap de afgelopen 3 jaar met veel plezier en passie gedaan met een geweldige groep mensen om mij heen, maar het heeft ook veel van mij gevraagd. Daarom heb ik de knoop doorgehakt en besloten te stoppen als jeugdvoorzitter. Dit heb ik kenbaar gemaakt in het bestuur en aan de jeugdcommissie. Als laatste taak ga ik me toeleggen op het zoeken naar een nieuwe jeugdvoorzitter. Mocht je interesse hebben en een keer met mij willen praten over deze functie dan kan je mij benaderen per mail op tonvtschip@hotmail.com.

Met sportieve groet,

Ton.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *