Wegens succes verlengd: 4*4 MIX TOERNOOI

Ondanks de regen was het bij sv Ouderkerk op woensdag 23 december een gemoedelijke sfeer en kunnen we wel stellen dat het 4 tegen 4 MIX TOERNOOI geslaagd was. Meiden en jongens gingen tegen elkaar ten strijde.

Het leuke was dat de meiden volop strijd leverden tegen de jongens en de jongens op een fijne en respectvolle manier de meiden bestreden. Ook het verschil in leeftijd was amper waarneembaar en iedereen deed zijn stinkende best.

Door het zo goed ging hebben we de vraag gesteld of ze volgende week woensdag 30 december ook wilden. Een unaniem “JA” volgde.

Dus ben je tussen de 12 t/m 17 jaar, schrijf je (wederom) in als individu of samen met je maatje! Je kan ook meteen een team aanmelden.
Inschrijven kan via de link: https://www.voetbaltotaal.net/4-tegen-4-mix-toernooi/

Het maakt niet uit je wel of niet op voetbal zit. Dit toernooi wordt georganiseerd onder het motto:

MEEDOEN IS BELANGRIJKER DAN WINNEN!

Sv Ouderkerk volgt de richtlijnen van het RIVM, met als gevolg dat alleen de jeugd t/m 17 jaar welkom zijn tijdens het toernooi. Mocht je meer
informatie willen hebben, dan kan je dat per mail aan marcel.wagenhuis@gmail.com stellen.