Nieuwsbericht van het bestuur

Beste leden, vrijwilligers, sponsors en betrokkenen van sv Ouderkerk,

Corona heeft voor de grootste crisis gezorgd sinds de Tweede Wereldoorlog, zo concludeerde premier Mark Rutte eerder. Inmiddels 9 maanden verder zijn er in Nederland meer dan 690 duizend geregistreerde besmettingen en ruim 10 duizend mensen overleden aan het virus. Ondanks de vele maatregelen die zijn afgekondigd door het kabinet krijgen we het virus nog niet onder controle.

Het virus heeft grote impact. Ook in onze directe omgeving zijn mensen erg ziek of overlijden aan het virus, het zal je maar overkomen. Veel ondernemers, verenigingen en sportclubs ondervinden grote problemen door de aanhoudende crisis, ook sv Ouderkerk heeft daar last van. Maar met de vaccins in aantocht lijkt er eindelijk weer licht te komen aan het einde van de tunnel en hopen we iedereen weer snel in goede gezondheid te mogen begroeten op ons mooie sportcomplex. Dat is niet alleen belangrijk om onze club financieel gezond te houden, maar ook om weer lekker een balletje te kunnen trappen en met elkaar activiteiten te organiseren die zorgen voor sociale verbinding in Ouderkerk.

Als sv Ouderkerk prijzen wij ons rijk met zoveel leden, vrijwilligers en sponsors die onze vereniging blijven steunen en draaiende houden. Ook in deze coronatijd hebben velen zich tomeloos ingezet en stonden klaar voor sv Ouderkerk. Iedereen oprecht heel veel dank daarvoor en we spreken de wens uit dat u de vereniging ook komend jaar wil blijven ondersteunen.

Normaal gesproken houden we als vereniging ieder jaar een nieuwjaarsreceptie waarin wij onder andere terugblikken, vooruitkijken en een toost uitbrengen. Maar ook om onze leden die al 25 of 50 jaar lid zijn, in het zonnetje te zetten en hen te gedenken die van ons zijn heengegaan. Voor sv Ouderkerk een vanzelfsprekend belangrijk moment. Helaas kan ook dat niet doorgaan dit jaar. Wij hopen dat in de loop van 2021 alsnog te kunnen doen met jullie allemaal.

Rest ons iedereen hele prettige feestdagen, een gezond en sportief 2021 toe te wensen.