4 x 4 MIX Toernooi

Aan alle 12-17 jarige svo-leden, en 12-17 jarigen uit Ouderkerk aan de Amstel,

> Kom uit de luie stoel,
> kom achter de kerstboom vandaan,
> laat de PS4 of PS5 even met rust,
> laat de telefoon even met rust.

en kom op woensdagmiddag 23 december naar sv Ouderkerk, en doe mee met het 4 x 4 MIX toernooi

Het maakt niet uit of je wel of niet op voetbal zit. Dit toernooi wordt georganiseerd onder het motto:

MEEDOEN IS BELANGRIJKER DAN WINNEN!!

Schrijf je in als individu, of samen met je maatje; je kan ook meteen een team aanmelden.
Inschrijven kan via de link: https://www.voetbaltotaal.net/4-tegen-4-mix-toernooi-sv-ouderkerk/

Sv Ouderkerk volgt de richtlijnen van het RIVM, met als gevolg dat alleen de jeugd t/m 17 jaar welkom zijn tijdens het toernooi. Echter we hebben ook een aantal vrijwilligers nodig. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via een mail naar  marcel.wagenhuis@gmail.com. Mocht je meer informatie willen hebben, dan kan je dat ook per mail aan Marcel stellen.

Als laatste: Mocht dit een succes worden, dan doen we het de week erop nog 1x of 2x, en dan misschien zelfs de laatste keer met oliebollen.