Kerst met De Wijnschuur

Kerstmis is het moment om samen met vrienden en familie te genieten van een tafel vol lekker eten en natuurlijk een goed glas wijn. Bij onze trouwe sponsor De Wijnschuur ben je dan op het goede adres. Want de wijnkeuze tijdens kerst blijft een lastige keuze! Maar niemand minder dan onze eigen Dennis Wiersma geeft jou goed advies. Want de beste combinaties zijn die waarbij de wijnen en het gerecht op elkaar lijken.

Midden in onze polder aan de Amsteldijk Zuid vind je De Wijnschuur. Ooit begonnen met een bescheiden assortiment, telt de schuur nu zo’n 900 verschillende wijnen waarvan men 60% zelf importeert. Zo blijft het assortiment exclusief en scherp geprijsd.

Wilt u tijdens corona liever online bestellen? Dat kan ook via haar eigen webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *