Drie vragen aan de coach

We zitten alweer 1,5 week in een gedeeltelijke lockdown en het is weer tijd voor een kleine glimlach, want op deze druilerige woensdagochtend kan iedereen die wel gebruiken!

De altijd positieve RoG-Beats laat zich ook ditmaal niet uit het veld slaan, in tegendeel zelfs! Wij gingen bij hem langs en stelden hem drie vragen

  1. Wat verwacht jij dat er met de competitie gaat gebeuren?

    “Nou, ik hoop en denk eigenlijk dat we naar een heerlijke voorjaar-/zomercompetitie gaan! Een beetje zoals de jeugd. Een nieuwe competitie vanaf het moment dat het zonnetje gaat schijnen, en tegen elke tegenstander een keertje spelen. Kantines kunnen dan ook weer open, aangezien we de biertjes lekker op het (dak)terras kunnen nuttigen.”

  2. Hoe nu verder?

    “Op dit moment ben ik met Marco en Joris bezig om de status van spelers in kaart te brengen. Wanneer jongens als Jeroen zo lang niet naar de kroeg kunnen wordt het toch spannend. We zijn daarom aan het kijken of we een soort thuis-kroeg kunnen bouwen, zodat die jongens toch een beetje ritme houden. Op dit moment zijn we een pandje aan het opknappen aan het Surinameplein, hopelijk worden de omstandigheden vergelijkbaar, dan staan we er in het voorjaar gewoon weer.”

  3. Kun je eens een mopje vertellen?

    “Absoluut! Mijn persoonlijke lieveling dan maar: “Verdomme” vloekt de koffie, “ik sta hier al 5 min. heet en niemand die mij pakt. “Had dat dan gezegd” zegt de thee, “ik sta hier al 5 min. te trekken.”

Blijf positief, test negatief! Tot snel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *