De Zaterdag 5 gaat strijdend ten onder tegen een sterk SV. RAP

Afgelopen zaterdag werd met name gekenmerkt door de troosteloze omstandigheden die voortkwamen uit een dodelijke combi van de Nederlandse herfst en een oprukkende COVID-19. Omkleden in een tent, nat worden onderweg naar voetbal, tijdens de warming-up, gedurende zowel de eerste als tweede helft, nog eens onderweg naar huis en als kerst op de taart ons prachtige complex volledig verlaten..

In de eerste helft werd het team van RoG-Beats volledig verrast door de 4-4-2 formatie van de Amstelveners en kwam het overal net te laat. De meeste van de kansen die hieruit volgden konden geweldig gekeerd worden door de geweldig keepende inval-keeper Jungeling, maar vlak voor rust was het dan toch raak: 0-1. Na een aantal motiverende woorden en een stevig onderonsje in de tent stroopten de mannen de mouwen op en werd er een echte wedstrijd van gemaakt. Mike kon vanuit een mooi balletje van Gido de 1-1 maken en Jacco bracht, na wederom opgelopen schade, de stand op 2-2 door na een afgeslagen corner hard tegen de touwen te knallen. Nadat Dion met een heftig bloedende hoofdwond (hij maakt het inmiddels goed) van het veld moest en de strijdlust iets afnam viel de 2-3 als donderslag bij, een allesbehalve, heldere hemel.

“Verliezen is vervelend, maar deze wedstrijd geeft genoeg aanknopingspunten om verder te gaan. Wij houden ons koppie altijd omhoog”! Aldus van Wieringen.

Vanwege het grote gemis zullen wij U ook wekelijkse voorzien van de nodige kantinehumor, vandaag opent Arie van café de Amstel, deze rubriek: Er loopt een kip, lekker op het erf van de boerderij waar zij al sinds jaar en dag woont. Op deze prachtige zomerdag eet de kip hier en daar wat zaadjes van het pas ingezaaide weiland. Wanneer de boer dit ziet rent hij naar de kip en begint wild om zich heen te schoppen. De kip snelt zich weg en vindt in de koeienstal zijn schuilplaats. De koe naast hem vraag wat er aan de hand is en de kip legt uit: “Ik leg al jaren lang elke dag twee verse eitjes voor de boer en als ik dan een keertje wat zaadjes eet dan wordt hij direct woest”. “Ach” zegt de koe, “Wat denk je dan van mij? Hij speelt al jaren twee keer per dag met mijn borsten, maar seksen ho maar!”

Hopelijk spelen wij volgende week zaterdag weer een lekker potje, maar dat zullen we dinsdag wel horen!

In de eerste helft werd het team van RoG-Beats volledig verrast door de 4-4-2 formatie van de Amstelveners en kwam het overal net te laat. De meeste van de kansen die hieruit volgden konden geweldig gekeerd worden door de geweldig keepende inval-keeper Jungeling, maar vlak voor rust was het dan toch raak: 0-1. Na een aantal motiverende woorden en een stevig onderonsje in de tent stroopten de mannen de mouwen op en werd er een echte wedstrijd van gemaakt. Mike kon vanuit een mooi balletje van Gido de 1-1 maken en Jacco bracht, na wederom opgelopen schade, de stand op 2-2 door na een afgeslagen corner hard tegen de touwen te knallen. Nadat Dion met een heftig bloedende hoofdwond (hij maakt het inmiddels goed) van het veld moest en de strijdlust iets afnam viel de 2-3 als donderslag bij, een allesbehalve, heldere hemel.

“Verliezen is vervelend, maar deze wedstrijd geeft genoeg aanknopingspunten om verder te gaan. Wij houden ons koppie altijd omhoog”! Aldus van Wieringen.

Vanwege het grote gemis zullen wij U ook wekelijkse voorzien van de nodige kantinehumor, vandaag opent Arie van café de Amstel, deze rubriek: 
Er loopt een kip, lekker op het erf van de boerderij waar zij al sinds jaar en dag woont. Op deze prachtige zomerdag eet de kip hier en daar wat zaadjes van het pas ingezaaide weiland. Wanneer de boer dit ziet rent hij naar de kip en begint wild om zich heen te schoppen. De kip snelt zich weg en vindt in de koeienstal zijn schuilplaats. De koe naast hem vraag wat er aan de hand is en de kip legt uit: “Ik leg al jaren lang elke dag twee verse eitjes voor de boer en als ik dan een keertje wat zaadjes eet dan wordt hij direct woest”. “Ach” zegt de koe, “Wat denk je dan van mij? Hij speelt al jaren twee keer per dag met mijn borsten, maar seksen ho maar!”

Hopelijk spelen wij volgende week zaterdag weer een lekker potje, maar dat zullen we dinsdag wel horen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.