Aan een ieder die de jeugd van sv Ouderkerk een warm hart toedraagt

Geachte lezer,
In verband met het opzeggen van alle jeugdactiviteiten door Marc van Vliet, zijn wij dringend op zoek naar een nieuw lid in de jeugdcommissie. 

Niet vervuld, volgend jaar geen teams!!! ” 

Marc van Vliet  
De afgelopen jaren vervulde Marc de rol van Technische Commissie (TC) binnen de jeugdcommissie (JC). Marc zorgde ervoor dat elke trainer in de jeugd zijn/haar vergoeding krijgt, en was aanspreekpunt voor de technische staf richting de jeugdcommissie. Verder begeleidde Marc elk jaar de teamindelingen vooral in de midden- en bovenbouw. Een groot woord van dank aan Marc voor deze uitdagende taak. Vele jaren met veel plezier ingezet voor de gehele jeugd. De JC vindt het erg jammer, dat Marc ons gaat verlaten.

Marc, heel veel dank voor je tomeloze inzet voor de jeugd, van kampen tot het programma in het krantje”. 

Wanneer iemand weggaat, komt er een vacature vrij.
Wij zijn op zoek naar een geïnteresseerde kandidaat die graag meedenkt over allerlei zaken die betrekking hebben op sv Ouderkerk en dan vooral op het technische vlak, denk hierbij aan:
1. Indeling jeugdteams + alles wat erbij komt (o.a. uitleg aan iedereen die erom vraagt)
2. Communicatie naar en van Technisch Jeugdcoördinatoren (TJC), Praktijk Begeleiders (PB), trainers en andere technische staf
3. Contact met de KNVB inzake allerlei ad hoc kwesties.

Waarom zou u in de JC gaan? 
Als JC-lid kunt u een positieve bijdrage leveren aan de gang van zaken bij sv Ouderkerk. U bent nauw betrokken bij de jeugd van sv Ouderkerk, u kunt meepraten en –beslissen over het beleid, krijgt meer contact met andere ouders, het team en het bestuur en u doet een schat aan ervaring op. Er vindt ongeveer 1x per maand een vergadering plaats, normaal op een maandag van 20.00 – 22.00 uur.  

Belangstelling?
 
Belangstellenden kunnen zich melden door een mail te sturen naar de indelingsvo@gmail.com, of contact opnemen met de zittende JC-leden: Ton van ’t Schip, Edwin de Haan, Robert Kops, Michel Jansen, Ron Ploeger of Ferenc van den Berg. Ook voor meer informatie kunt u via de mail contact opnemen. Indien er meerdere kandidaten zijn, zullen we gaan kijken hoe we de taken in goed overleg kunnen verdelen.  

 Met vriendelijke groet, 

Namens de Jeugdcommissie,
Ton van ’t Schip
(voorzitter jeugd sv Ouderkerk) 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.