Zaterdag 5 wint de seizoensouverture in Akersloot

Het waaide, het regende en we moesten uit naar Akersloot. Het was alweer even geleden dat we een wedstrijd moesten spelen. Toch waren er een aantal jongens die niet heel veel zin hadden om te voetballen. Het ging gewoon door, ondanks de vele regen en het zeer drassige veld. De eerste helft werd er verrassend goed gevoetbald door de manschappen van Ro-G beats. De bal werd goed rond gespeeld en in de ploeg gehouden. Dit resulteerde al snel in de 0-1. Yahniv stiftte de bal schitterend over de keeper na een afgeslagen corner. Er werd leuk gevoetbald en na een paar grote kansen van Mike en Jacco was het Dion die de bal na een vrije trap keihard achter de keeper kopte: 0-2. Yahniv zorgde voor het slotakkoord van de 1e helft door de bal achter Rick te glijden, waardoor we gingen rusten met een 1-2 stand.

De tweede helft pakte we de draad weer goed op. Het ijzersterke centrum Bergers/Boonstra en de goed keepende Rick lieten niks door. Na een corner van Beuk kon Kevin zijn eerste kopdoelpunt ooit maken. Wat volgde was een kansenregen waarbij we er uiteindelijk toch nog eentje bij prikte: 1-4.

De kop is eraf, volgende week spelen we thuis tegen IVV, 14:30. Wilt u de helden van zaterdag 5 blijven volgen? Volg ons op Instagram of kom bij een van onze wedstrijden kijken. Tot volgende week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.