Zaterdag 5 op scherp gezet door een sterk IVV 2

Afgelopen zaterdag traden de mannen van RoG-Beats op het hoofdveld aan tegen het tweede selectie team van IVV. Vanwege een aantal vakanties, blessures en werk verplichtingen stond er een basis elftal waarin een aantal automatismes ontbrak.

Op het middenveld koos Rogier voor een combinatie van kracht, snelheid, techniek, doorzettingsvermogen en Jacco en Jelmer. Achterin bewaakte een zichtbaar zwaarder teruggekeerde Don Erra, een nog half op vakantie zijnde Jesper, een slordige Joshua en de Luftwaffe het doel van Rick. Voorin was er door de afwezigheid van een aantal sterren een basisplaats voor gast speler Kevin, een fitte Sjoerd en Mikey.

Dat het niet helemaal liep werd duidelijk nadat IVV in de twintigste minuut op een 0-3 voorsprong kwam.

Door een aantal tactische omzettingen van Rogier kwamen de automatismes vervolgens terug. Al snel resulteerde dit in de 1-4 van huis-Luftwaffe Philipp. Met het inbrengen van Michiel, Jossa, Thom en El Salvador probeerde de leiding vervolgens nog iets te forceren maar dat mocht niet meer baten.

De 1-6 eindstand is een goede ‘wake up call’ voor de soms iets te zelfverzekerde ploeg van Jansen en van Wieringen.

Volgende week een herkansing, wederom thuis!

2 gedachten over “Zaterdag 5 op scherp gezet door een sterk IVV 2

 • 7 september 2020 om 13:07
  Permalink

  Komende zaterdag gaan jullie er weer compleet af

  Beantwoorden
 • 7 september 2020 om 13:37
  Permalink

  Nee hoor Dries, Uitgeest vreten we op.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.