Zaterdag 3 neemt revenge op RAP 4

Ook deze week zetten wij de volgende stap in onze bekerdroom! Vorig jaar op hetzelfde veld en tegen dezelfde tegenstander verloren we met 1-0, dus het was tijd voor revenge!

Na een bijzonder lelijke vrije trap kwam RAP in de eerste helft op een 1-0 voorsprong, maar niemand voelde een enige vorm van stress. Het spel was goed en die goals zouden vanzelf komen.

Zo gezegd zo gedaan, na een goede combinatie met VT gaf Tanker een splijtende pass achter de verdediging op Luft, die eerst 2x om zich heen moest kijken waar de bal was maar uiteindelijk vanaf randje 16 met een goede streep de keeper wist te passeren! Het stond 1-1 en de boys waren zoals altijd hongerig naar meer goals.

Waar RAP niet zoveel had in te brengen bleven wij rustig doortikken. Uiteindelijk via een ingooi van El Stint op El Tigre werd hij verlengd naar Tanker Thomas. Zoals je van hem gewend bent maakte hij z’n lichaam groot, behield hij de rust en vond hij op een halve meter afstand wederom Luft die hem simpel in de korte hoek binnen schoot. Het stond 1-2 en de wedstrijd was zo goed als gespeeld. De vermoeidheid kickte erin en dat was te merken. Na een blunder van de keeper had Luuk de 1-3 op zijn slof, maar helaas ging de bal naast.

Met een 1-2 uitslag kunnen we terugkijken op weer een keurige overwinning met het goede voetbal wat jullie van ons gewend zijn! Volgende week staat Swift om 13:00 op ons te wachten, we zien jullie daar graag om de volgende ronde in de beker binnen te slepen. Tot zaterdag!

Luuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.