Sterk zaterdag 5 buigt in slotfase voor een gretig FC Uitgeest

Onder toeziend ook van het jubilerende -vaste supporters- koppel Marco en Monique (Van harte!!!) Begonnen de mannen van RoG-Beats aan de laatste generale voor de competitie. Na de oorwassing van vorige week was het vooral zaak om de goede lijn van de training door te pakken en een goed gevoel in de selectie te creëren.

Rogier bouwde wat zekerheid in door het middenveld te versterken, met El Salvador, om zo meer controle over de wedstrijd te verkrijgen. Deze tactische meesterzet resulteerde in een zichtbaar betere organisatie dan een week eerder. Beide ploegen hielden elkaar in de eerste helft goed in balans. Van twee kanten werd er aardig gevoetbald, zonder hele grote kansen te creëren.

In de tweede helft liet het vijfde zich in 10 minuten verassen, waarna het tegen een 0-2 achterstand aankeek. De sterk ingevallen Ali maakte vanuit een voorzet van Mike, na een mooie bal van Wum, de 1-2. De altijd warrige Mike tekende zelf vervolgens door de 2-2. Beide ploegen leken tevreden met een gelijkspel, maar door geklungel in de Ouderkerkse defensie werd het in de laatste minuut nog 2-3.

Ondanks de uitslag kan de ploeg van RoG-Beats met een goed gevoel aan de competitie starten. “Zo’n dag als vandaag maakt een trainer gewoon heel erg blij. Je weet dat het nergens om gaat, dus je wilt gewoon goed voetbal zien en een biertje drinken in de zon! Beide hebben we uitstekend gedaan.”

Volgende week trappen wij om 17u af bij, en tegen AMVJ, zien we jullie daar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *