Overwinning met een zwarte rand

De derde wedstrijd tegen Sterrenwijk gebruiken we weer om spelsysteem, ritme en automatismes op te bouwen. De eerste minuten moeten we nog een beetje wennen, maar als het dan steeds sneller gaat komen de doelpunten. In volgorde zijn de doelpuntenmakers : Tarik, Mees, Tristan, Tom 2x In de rust wisselen we 3 spelers en na 12 minuten in de tweede helft nog eens twee. In de tweede helft maakt Tom nog twee goals. Met 7-0 winnen is leuk maar belangrijker is de snelheid van voetballen. We werken met z’n alle hard om dat steeds beter te gaan doen. We zijn benieuwd hoe het volgende week zal gaan tegen SDZ in de reserve eerste klasse.

Een smet op deze overwinning zijn de gebeurtenissen op het naastgelegen veld. Behoorlijke lichamelijke schade oplopen in deze is in en in triest.

EdB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *