Naleving coronaregels moet strakker

Nu blijkt dat de coronabesmettingen snel oplopen en mensen zich minder goed aan de basisregels houden, doen wij als bestuur aan alle leden en bezoekers de dringende oproep om zich aan de basisregels te houden. Ook bij sv Ouderkerk worden de regels onvoldoende nageleefd, terwijl dit wel nodig is voor een veilige omgeving. De belangrijkste regel is en blijft, houd je aan de 1,5 meter.

Sv Ouderkerk is ingericht om op een veilige en verantwoorde manier te kunnen sporten en te verblijven in de kantine op 1,5 meter van elkaar.

Voorzitter Cees de Wit: ‘Als je bij sv Ouderkerk bent, zie je dat het nog niet altijd goed gaat. En ik ben me ervan bewust dat dat lang niet altijd met opzet gebeurt. Soms zitten de voetballers te dicht op elkaar in de kleedkamer of gebeurt dit bij supporters langs het veld of in de kantine. Dat moeten we niet willen. Ik snap natuurlijk dat het fijn is om weer samen te zijn, maar zeker na de onrustbarende stijging van de besmettingen, moeten we bij sv Ouderkerk alert blijven op de regels. En spreek elkaar ook aan als je ziet dat het niet goed gaat. We moeten ons ervan bewust zijn dat onze aanpak om corona te bedwingen alleen succesvol is als iedereen meewerkt, hoe lastig dat soms ook is.’

Houd je dus aan deze regels:  

· Blijf thuis bij klachten

· Registreer bij je binnenkomst in de kantine

· Houd 1,5 meter afstand

· Schud geen handen

· Was regelmatig je handen

· Nies in de holte van je elleboog

· Betaal contactloos, pinnen dus!

· In de kantine ga je zitten

· Dat geldt ook voor buiten, wanneer je een consumptie nuttigt

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *