Maatje te klein ?

De tweede bekerwedstrijd is bij Swift 3, in het verleden was het tweede team in de competitie de tegenstander.In het begin was het samenspel goed en na 17 minuten resulteerde dat in de eerste goal voor SvO. Na de goal werd het iets slordiger.Veel ballen werden veroverd, maar ook weer veel ingeleverd. Na de gedwongen wissel in de 37ste minuut raken we toch een beetje uit balans en komt de stand op 1-1In de rust wisselen we twee spelers, niet iedereen is al top fit. Na de rust zijn we gretig en met veel energie en tikki/takka spel komen we in de 47ste minuut op voorsprong.Die voorsprong is dun en SvO weet dat pas in de 75ste minuut uit te bouwen naar 1-3 Maar 2 minuten later is de marge alweer dunner 2-3Toch is SvO sterker en hebben we een betere conditie, we blijven gaan en gooien we de wedstrijd op slot. Uitslag 2-5 Doelpunten makers Tristan 3x en Tarik 2x
De komende weken raken we hopelijk steeds meer op elkaar ingespeeld en kunnen we iets meer het verloop van de wedstrijd bepalen.

Note : vreemde situatie, buiten omkleden en niet kunnen douchen.

EdB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *