De Zaterdag 5 speelde tegen AMVJ en de uitslag weten wij nog steeds niet

De opstelling werd wederom gedomineerd door noodoplossingen, daar een groot deel van het team weekendjes weg met de vrouw, vakanties, zogenaamde blessures en ‘quarantaine’ nog steeds belangrijker vindt dan voetballen met hun maten.. zonde. Ondanks een aantal verschuivingen begon de ploeg van RoG-Beats vol goede moed aan de wedstrijd. Hoewel er door beide ploegen erbarmelijk slecht werd gespeeld, was het krachtsverschil tussen de sterke Ouderkerkers en het nietige AMVJ duidelijk zichtbaar. Het duurde dan ook niet lang voordat de fris ogende Mike een mooie pass van El Salvador beheerst kon afronden en zo het eerste competitiedoelpunt van het seizoen kon maken. Niet heel veel later was het onoplettendheid achterin dat AMVJ in staat stelde de stand gelijk te trekken.

Frustratie alom in de rust. De spelers zijn op zoek naar oplossingen en verwijten elkaar van alles terwijl people manager RoG-Beats met name bezig is om de lieve vrede te bewaren.

De mannen komen sterker uit de rust en beginnen aan een lang offensief om de winst uit het vuur te slepen. Dan het moment dat de vraagtekens achter de uitslag verklaard: Jesper ‘Den Lat’ Stok wordt gewisseld zodat hij naar de WC kan snellen omdat hij last heeft van ‘krampjes’, Jacco wordt ingezet als tijdelijke vervanger. Wanneer Jesper 3 minuten later en 4 kilo lichter terugkomt besluit Rogier hen direct weer om te wisselen. Terwijl er wordt aangelegd voor een vrije trap snelt Jesper naar voren, gaat het duel aan, waarna zijn directe tegenstander zijn eigen keeper prachtig verschalkt. AMVJ komt direct in protest, omdat Jacco op zijn herkenbaar trage tempo het veld aan het verlaten was en ten tijde van het doelpunt is het onduidelijk of hij de zijlijn nou wél of niet was gepasseerd. De ontzettend warrige scheidsrechter durfde hierover niet te oordelen dus nam hij een bizarre beslissing: De goal werd goedgekeurd én AMVJ kreeg een penalty…
Door een laat doelpunt van de sterk spelende Yahniv, eentje aan de kant van AMVJ en de discutabele penalty is het nog maar de vraag wat de stand is.. Wij houden het in ieder geval bij 2-3, dan zien we wel wat de KNVB doet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *