SvO zon-2 – Hoogland 2 ( 1-2 ) 1-4

Maatje te groot ?

Tegen Hoogland 2 die uitkomen in de reserve hoofdklassen mogen wij het bekertoernooi beginnen. Zijn we er klaar voor ? Met weinig afwezigen/geblesseerden kunnen we een sterk team op het veld zetten. Een beetje onwennig proberen we de opdrachten van de trainer uit te voeren. In de 5de minuut straft Tristan de keeper voor het verre uitlopen. Met een fantastische boogbal zet hij de stand op 1-0 In de 18de minuut maakt Hoogland gelijk. Daarna maken ze nog drie doelpunten. Jammer dat we hebben verloren maar we hebben wel lekker weer gevoetbald. Een flink aantal keren vinden we de ruimte en weten we mooie aanvallen te creëren. We hebben nog een aantal trainingen en bekerwedstrijden om in het juiste ritme te komen voor de eerste competitie wedstrijd begint.Ik vind het eigenlijk wel spannend om in de reserve 1ste klasse te spelen. Hebben we genoeg kwaliteit om wedstrijden te winnen.

EdB   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.