Hoe vergaat het onze sponsoren?

Een mini-serie interviews met sponsoren van svOuderkerk.

‘Onze business kwam van de ene op de andere dag tot stilstand’SVO-sponsoren in coronatijd:

Veel ondernemingen en bedrijven worden getroffen door de coronamaatregelen, zo ook sponsoren van SV Ouderkerk. Hoe vergaat het hen? Hoe komen zij deze tijd door en hoe zien zij de toekomst? In deze interviewserie stellen wij onze sponsoren, die SVO vaak al jarenlang steunen, die vragen en brengen ze onder de aandacht. Met vandaag: Meetables, specialist in buitengewone vergaderlocaties.

Door: Bjarn van den Berg

Afbeelding: Meetables

Meetables werd in 2009 opgericht door Jacintha Ruppert. Het bedrijf biedt kleinschalige en bijzondere vergaderlocaties aan in de omgeving van Amsterdam en Utrecht. De eerste locatie waarmee het begon was de Amstel tafel. Maar sinds het concept in 2012 onder de naam Meetables (ontmoeten aan tafel) werd uitgebreid, worden er inmiddels 19 locaties vertegenwoordigd.

‘Wij proberen met een onderscheidend aanbod, een hoge service graad en gepassioneerde eigenaren het verschil te maken en de zakelijke markt zo goed mogelijk te bedienen. Tot onze klanten bevinden zich gerenommeerde Nederlandse en internationale bedrijven, waar ik heel trots op ben,’ aldus Jacintha Ruppert.

Coronaproof
Maar ook bij Meetables hakt de coronacrisis erin. ‘Van de ene op de andere dag is onze business volledig tot stilstand gekomen en alle boekingen voor onze bijzondere vergaderlocaties zijn vanaf half maart geannuleerd of in sommige gevallen verplaatst naar een later tijdstip dit jaar,’ zo laat Ruppert weten.

Toch ziet ze ook mooie initiatieven ontstaan. Zo kunnen er bij sommige locaties zoals Villa Oldenhoff en De Witte Dame borrelhappen en maaltijden afgehaald worden en bij Loetje is er een drive-in. Daarnaast zijn alle vergaderlocaties nu ingericht volgens de anderhalve meter-regel en daarmee zijn ze coronaproof. Ook de algemene voorwaarden zijn aangepast waardoor boekingen tot 1 september kosteloos geannuleerd of verzet kunnen worden.

Jacintha verwacht namelijk wel dat de anderhalve meter-samenleving voorlopig een rol blijft spelen en dus zijn aanpassingen noodzakelijk. Daarbij hoopt ze dat managementteams die in kleine groepen moeten vergaderen een locatie boeken bij Meetables. ‘Onze locaties lenen zich hier uitstekend voor.’ Dat baseert ze op een eerdere crisissituatie: ‘Toen ik begon in 2009 met de Amstel tafel, bleek dit ook goed te werken tijdens de financiële crisis.’

Opgegroeid op het voetbalveld
Dat Jacintha met haar onderneming Meetables SV Ouderkerk sponsort, komt niet uit het niets. Ze zegt opgegroeid te zijn op het voetbalveld en haar hele familie (vader, man, kinderen) is al jaren betrokken (geweest) bij het Ouderkerkse voetbal. Daarbij lopen er veel potentiële klanten rondom het voetbalveld, die hopelijk worden aangesproken door het sponsorbord dat op een centrale plek langs het hoofdveld hangt.

Tot slot wenst ze iedereen veel sterkte in deze tijd. Ze hoopt dat iedereen gezond en met beperkte financiële en economische schade uit deze crisis komt. Bovendien heeft ze nog een positieve boodschap: ‘Een ongekende situatie als deze kan ook leiden tot nieuwe inzichten en creativiteit om de wereld straks ook weer een stukje beter en mooier te maken. Zodat ook onze kinderen een mooie toekomst tegemoet gaan.’

Website: www.meetables.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *