Eetwinkel Stronkhorst viert 70-jarig jubileum

Eetwinkel Stronkhorst wil het 70-jarig jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan, ondanks de huidige coronasituatie. ‘We staan graag bewust stil, juist in deze tijd, bij het vieren van ons jubileum! Dat vieren we graag met jullie!’ zo staat in een bericht op socialemedia.

En dat gebeurt door middel van een spaaractie die loopt tot 18 juli. Als klant krijg je een stempelkaart en bij elke bestede €2,50 ontvang je een stempel. Zo kan je sparen voor verschillende producten en bij een volle stempelkaart staat uiteindelijk een gevulde koeltas te wachten.

Drie generaties
Al 70 jaar wordt de slagerij in de Dorpsstraat gerund door de familie Stronkhorst, in een pand dat in ieder geval al sinds 1784 dienst doet als slagerij. In 1950 opende Wim Senior de slagerij en inmiddels leidt kleindochter Lianne samen met haar ouders, Wim Junior en Bernadette, het bedrijf.

Bij Eetwinkel Stronkhorst kan iedereen terecht voor eigengemaakte vleeswaren, waaronder verschillende soorten worsten die in de eigen worstenmakerij vers worden gemaakt. Ook voor barbecuepakketten, gourmetschalen, catering en een breed assortiment aan maaltijden is men bij Stronkhorst aan het juiste adres. De producten zijn in de winkel te koop, maar kunnen ook online besteld en aan huis afgeleverd worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.