Twee jeugdcommissie leden stoppen

Afgelopen week hebben we afscheid genomen van minimaal 20 jaar Jeugdcommissie ervaring. 

Dirk Verheul heeft na 13 jaar dienst in de jeugdcommissie besloten om hiermee te stoppen. Dirk was één van de sturende krachten achter vele jeugdkampen, de bloembollenactie en de trainersbarbecue. Daarnaast was Dirk altijd in voor een goede en stevige discussie.

Naast Dirk heeft ook Gea Elenbaas besloten om te stoppen met de Jeugdcommissie. Gea stopte, net zoals Dirk, veel energie in vele jeugdactiviteiten, waaronder de kampen. Gea was de administratieve kracht achter de schermen. Lief en leed, dat kon je aan Gea overlaten. Een kaartje/attentie per post, of Gea kwam zelfs bij je langs. Ook Gea zullen we missen. Gelukkig blijft Gea nog wel een jaar doorgaan met de organisatie van de bestuursdiensten.  

Dirk en Gea, namens de JC en vele ouders/ spelers en een ieder die sv Ouderkerk een warm hart toedraagt: Bedankt voor al die jaren inzet voor de jeugd van sv Ouderkerk!. We willen jullie nog een keer in het zonnetje zetten, maar zo lang de corona regels van kracht zijn, moeten we nog even wachten .

Wanneer vrijwilligers stoppen, betekent dit dat er ruimte komt voor nieuwe mensen. Daarom willen wij graag een beroep doen op ouders, waarvan de kinderen voetballen bij sv Ouderkerk, zich aan te sluiten bij Jeugdcommissie. Heb je interesse, kom eens langs bij onze vergaderingen, proef de sfeer, en help de jeugd van sv Ouderkerk. Zonder vrijwilligers is er geen sv Ouderkerk. 

‘Samen sterk voor sv Ouderkerk’. 

Meerdere informatie bij tonvtschip@hotmail.com.  

Namens de jeugdcommissie,
Ton van ’t Schip
Voorzitter jeugdcommissie

2 gedachten over “Twee jeugdcommissie leden stoppen

 • 20 april 2020 om 09:11
  Permalink

  Heel veel dank Gea en Dirk! Mogelijk hebben veel jeugdleden niet in de gaten wat jullie allemaal voor hen gedaan hebben. Maar jullie hebben voor veel plezier gezorgd!!!

  Beantwoorden
 • 21 april 2020 om 12:08
  Permalink

  Ja Gea en Dirk veel dank voor jullie inzet aan Sv.Ouderkerk,
  natuurlijk vooral voor de jeugdafdeling.
  Hoop dat het niet het laatste is geweest en je in de toekomst
  toch nog van betekenis kunt zijn voor de club.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *