Samen sterk voor sv Ouderkerk

Boem! Het voetbalseizoen is afgelopen. Geen kampioenen, geen degradanten. Gewoon voorbij! En nu? We gaan vooruitkijken naar de start van het volgend seizoen. De technische staf is gestart met het opmaken van een lijst van trainers en de Jeugdcommissie is bezig met vraagstukken als ‘hoe gaan we op dit moment de teams vormgeven’, ‘hoe gaan we verder en wie komt bij wie’ en ‘welke teams gaan we opgeven en op welke dagen en klasse’. 

Het initiatief ‘Samen sterk tegen corona’ heeft laten zien  dat we ervoor elkaar zijn, ofwel samen sterk staan. Helaas gaan dit jaar een aantal vrijwilligers stoppen en wil ik een beroep doen op u. U kent vast wel de slagzin ‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’. Sv Ouderkerk heeft de jeugd, maar de jeugdcommissie zoekt ondersteuning om de jeugd zo goed mogelijk op en rond de voetbalvelden naar hun zin te maken. Nieuwe vrijwilligers staat garant voor een goede start van het volgend seizoen. 

Daarom meldt U aan voor één van de volgende functies:
– wedstrijdsecretaris: al het contact met de KNVB per leeftijdscategorie, denk daarbij aan het verplaatsen van wedstrijden; regelen van oefenwedstrijden, doorgeven van standen
– Leeftijdscoördinator: eerste aanspreekpunt voor ouders per leeftijdscategorie, indien zaken rondom trainingen/wedstrijden zich voordoen 
– TC Organisatorisch: Faciliteren van het technisch kader, aanstelling TJC’s en trainers, onderhoudt het Jeugd Voetbal Beleidsplan
– Administratieve kracht : bijhouden van trainingsschema’s & overzichtslijsten, ondersteuning bij achterstallige contributiebetalingen, lief en leed delen 
– Webcoördinator: Artikelen (her)schrijven, bewerken en plaatsen op het web van SVO
– Vosjescoördinator: 1e contact met de club voor de Vosjes, en de administratie hierom heen.

Ik wil u vragen om de komende dagen tijdens de blijf-thuis oproep van het kabinet eens goed na te denken, wat kan ik betekenen voor sv Ouderkerk. ‘Samen sterk voor sv Ouderkerk’. Meerdere informatie bij tonvtschip@hotmail.com.

Met sportieve groet, 
Namens de jeugdcommissie, 
Ton van ’t Schip (voorzitter)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *