zaterdag 5

Het amateurvoetbalseizoen is ten einde. Dat meldt de KNVB in een persbericht. Er worden geen kampioenen, promovendi en degradanten aangewezen

Er worden geen kampioenen, promovendi en degradanten aangewezen”
Op sommige momenten komt het voetbal op een tweede plaats. Niet wanneer je vriendin, vader, opa of schoonmoeder jarig is, maar wel wanneer de volksgezondheid op het spel staat. Hoewel wij dat volledig begrijpen, maakt dat het niet minder pijnlijk voor een elftal dat inmiddels 12 punten voorstaat op de nummer twee. Helaas, niets aan te doen.

Via deze weg willen wij iedereen bedanken die ons dit seizoen, in welke vorm dan ook, heeft geholpen! In het bijzonder: Joran, bedankt dat je ons (bijna elke) thuiswedstrijd wilde fluiten. Leo, bedankt voor het invallen voor Joran. Hans, bedankt voor alle organisatie rondom onze wedstrijden. Nico, bedankt voor alle kleding/materialen. Marco, bedankt voor alle support en heerlijke broodjes. De Vrije Handel, als trouwe sponsor. Onze vaste fans, met name Thijs, Stuut en Errie. En uiteraard alle andere vrijwilligers, bedankt voor weer een geweldig jaar.

Dat was het dan,

Tot volgend jaar,

Zaterdag vijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *