Club van 100

Ja, en dan zit het seizoen er in ene op door het coronavirus. Ook voor de club van 100 is dit een tegenvaller. We waren van plan om samen met de vrijwilligerscommissie een leuk feestje te houden en ook dat kon jammer genoeg niet doorgaan. Hopelijk gaat het allemaal niet zo lang duren, zodat we misschien alsnog een feestje kunnen geven. We houden u op de hoogte.

We hebben bij de club van 100 zo’n 300 leden. Van deze leden moeten er nog 41 hun bijdrage voldoen. Wilt u zo vriendelijk zijn om het bedrag over te maken op IBAN-nummer :NL45INGB0006640024 onder vermelding van de club van 100?

Ondertussen zijn er al weer wat wensen van de commissies in vervulling gegaan: parasols, kokers voor de plastic bierbekers, FIFIA-spel voor de jeugd, loopladders en vaantjes voor de pupil v/d week.

Hopelijk dat we elkaar weer snel mogen ontmoeten op ons complex in goede gezondheid.

De Club van 100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *