Verslag pupil van de week Sofia

Wedstrijd ouderkerk vrouwen 1 tegen Kennemers vrouwen 1, uitslag 5-0. Er waren 3 speelsters women of the match, Julia, Vie en Maggy. 

Sofia mo 9-1 Interview door maggy (keepster)

Heb je gewonnen vandaag? Ja met 11-1, helaas niet gescoord. Wat is je positie? Spits ik speel daar vanaf dat ik ben begonnen met voetbal. Ik voetbal nu 2 jaar. Welke posities vind je nog meer leuk? Rechtsvoor en linksvoor. En verdedigen? Als ik de bal verloren heb, ga ik er achteraan om te verdesigen. Hebben jullie een goed team? Ja Bosarah vind ik het best. Die heeft vandaag 7goals gescoord. Wil je later ook bij de dames spelen? Ja in de spits.Wie waren er vandaag nog meer goed? Julia en Vie! Julia had een mooie sprint, ging veel meiden voorbij. Vie was ook goed, ze scoorde en ging veel meiden voorbij. Vond je het leuk vandaag?Ja ik vond het leuk om pupil van de week te zijn. Ik vond het leuk  om de aftrap te doen en te scoren. 

Groetjes floor (leider vrouwen 1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *