Sv Ouderkerk zon2 – Diemen ( 1-0 ) 2-1

Gaan we de zege reeks voortzetten en voor de tweede keer in een seizoen winnen van Diemen. De tegenstander heeft veel jonkies in het team na het opheffen van de O-19. Een ander elftal op een paar plaatsen na.

Met dezelfde tactiek als vorige week en een paar kleine wijzigingen moet het goed komen. In het eerste 20 minuten gaat het redelijk gelijk op, SvO heeft iets meer de bal. Met een uitstekende steekbal krijgt Daan de ruimte voor een voorzet die Bas resoluut afrond. Na de voorsprong gaan we rusten.

In de tweede helft weten we maar niet de voorsprong uit te bouwen.
Het is te gehaast, in de eindfase van balbezit raken we blindelings de bal weer kwijt. In de verdediging geven we heel weinig weg, bijna geen kansen voor de tegenstander. Het blijft toch geen 1-0, door een prima voorzet van Mitchell vliegt de bal door een eigen doelpunt in de goal 2-0. Er is een slap momentje in de 88ste minuut 2-1. Gaat het dan toch nog fout? De gemoederen lopen onnodig op en gelukkig slepen we er een overwinning uit.

Kijken of we komende zondag tegen Quick uit Amersfoort ( die knokt voor lijfsbehoud ) met dezelfde concentratie weer gewonnen wordt.

EdB

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.