Nieuw(s) en beter!

Beste lezer van SvOuderkerk nieuws,

Graag informeren wij u over een belangrijke (digitale) wijziging.
U ontvangt nu een notificatie via e-mail wanneer er nieuw bericht op de website van SvOuderkerk geplaatst wordt. Wij gaan dit systeem verbeteren en verfraaien om u nog beter en makkelijker op de hoogte te houden van het nieuws van onze club.

Nieuwe aanpak

Met het nieuwe systeem bepaalt zelf u zelf welk nieuws u volgt en notificaties van ontvangt. Op dit moment ontvangt u van ieder nieuw bericht op onze website automatisch een e-mailnotificatie. Binnenkort bepaalt u dus zelf welk nieuws uit welke categorie u ontvangt. U kunt kiezen uit de volgende categorieën:

1. Jeugdnieuws
  2. Laatste nieuws
  3. Wedstrijdverslagen
  4. Vacatures

Nieuwe berichten die op de website worden gepubliceerd, worden aan één (of meer) categorieën toebedeeld. In de nieuwe situatie krijgt u, uit de categorieën die u gekozen hebt, een e-mailnotificatie wanneer een nieuw bericht gepubliceerd is, de ‘nieuws alert‘. Daarnaast ontvangt u iedere week (op vrijdag) een ‘weekoverzicht‘; met een overzicht van een aantal berichten uit alle bovenstaande categorieën.

Waarom een nieuwe aanpak?

Met dit nieuwe systeem

• kunt u als abonnee zelf bepalen welk nieuws u wenst te ontvangen
  • krijgt u nieuws dat u graag leest
  • zal het totaal aantal e-mailnotificaties minder en interessanter worden
  • kan de redactie de opmaak van de e-mailnotificatie zelf bepalen

Wat moet u doen?

Vanaf vanavond kunt u een e-mail van Sv Ouderkerk Nieuws ontvangen met onderwerp: “Bevestig je abonnement op Sportvereniging Sv Ouderkerk”. In deze e-mail wordt u gevraagd uw inschrijving te bevestigen. Klik op de link (“Ik bevestig mijn inschrijving!“) om uw overstap te bevestigen. In uw internet browser wordt u naar de SvOuderkerk website geleidt waarna een bevestiging te zien is. U bent nu klaar, u ontvangt vanaf dat moment nieuws alerts en weekoverzichten!

Uw voorkeuren, voor bijvoorbeeld welke categorie u volgt, kunt u aanpassen via de link onderaan in een nieuws alert of weekoverzicht (“Bepaal welk nieuws je krijgt”).

Nog geen abonnee?

U kunt zich hier aanmelden voor het ontvangen van de nieuws alerts en weekoverzicht.