Belangrijke mededeling: complex blijft gesloten!

Op 12 en 15 maart 2020 heeft het bestuur van sv Ouderkerk iedereen geïnformeerd dat het complex gesloten is i.v.m. het coronavirus. Ook op de hekken van het terrein hangen inmiddels bordjes waarop dat is aangegeven. Desondanks zagen wij gisteren tot onze verbazing 60 à 70 kinderen op onze velden voetballen. Enerzijds begrijpen wij dit heel goed en zouden we dat in normale tijden toejuichen. Het moge echter, mede n.a.v. de toespraak van Premier Rutte van gisteravond, duidelijk zijn dat de situatie bijzonder ernstig is. Spelen in grote groepen is onverstanding.

Wij snappen heel goed dat het voor iedereen een enorme worsteling is maar laten we er met elkaar voor zorgen dat de situatie niet nog verder verergerd. Volg dus de richtlijnen en instructies en bespreek deze als ouder met jouw kinderen. Het niet volgen van de instructies is uit den boze en ontoelaatbaar!

Dank iedereen voor de medewerking en sterkte in deze bizarre tijden.

Het bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.