Soest SVO zo2 ( 0-0 ) 2-0

Na een zeer lange winterstop eindelijk weer eens een competitie wedstrijd. Vorige week iedereen in de startblokken maar een uurtje voor aanvang afgelast.

Vandaag gaan we ultra vroeg naar Soest. De allereerste wedstrijd in 2019 eindigde in een 4-2 overwinning. De tegenstander bestond uit een groep goede voetballers op leeftijd, een beetje onbehouwen, een beetje lomp kan je wel zeggen.

De duels met gestrekt been ingaan is niet ons dingetje en daardoor gingen wij steeds slechter voetballen. Ik kan wel gaan zeggen als we een strafschop krijgen omdat Tijl van achteren wordt getackeld wordt het een hele andere wedstrijd maar dat gebeurde gewoon niet.Bij de stand 0-0 liep de spanning op en er werd steeds meer geklaagd en steeds minder gevoetbald.
In de 75 ste minuut struikelt een SVO verdediger in eigen strafschopgebied en valt tegen een tegenstander aan, strafschop. Daan duikt naar de goede hoek maar kan de bal niet tegenhouden. 1-0. In de alles of niets poging valt in de 89ste minuut de 2-0 en is de wedstrijd gespeeld.

Zondag a.s. 9 feb. spelen we tegen de koploper Hoogland, in het uitduel zijn we bestolen. Gaan we dat rechtzetten met een overwinning ?

EdB

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.