verslag zaterdag 5

De zaterdag 5 sleept drie punten uit het vuur tegen zichtbaar versterkt WVHEDW

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen WVHEDW op het programma, en nadat er thuis al met 8-1 gewonnen werd leek dit een eenvoudige tegenstander. Na een wat rommelige voorbereiding door het kopen van Lowlands kaartjes, het vergissen in de tijd en een late scheidsrechter (zonder vlaggen) werd er uiteindelijk om kwart over 12 afgetrapt op het beroerde grasveld in Amsterdam Oost.

Het team van RoG-Beats wilde de wedstrijd snel beslissen maar voetbalde daardoor te gehaast en dat kwam het spel zeker niet ten goede. Na een kwartiertje spelen brak Boykie de ban (wie anders?) door na een sublieme steekbal van Gido ‘El Salvador’ Andriessen oog in oog met de Amsterdamse goalie niet te falen. En 5 minuten later was het wederom Tim Beukeboom, die zijn vorm schijnbaar ‘down-onder’ heeft teruggevonden, die alweer zijn derde op rij maakte. Na een geweldige lange bal van Rick was het Marthijn die door kon koppen en Beuk die binnen schoot. Na wat geklungel en miscommunicatie achterin was het WVHEDW dat verassend langs zij kwam en de ruststand op 1-2 bepaalde.

In de tweede helft grossierde de Ouderkerkers met name in het missen van kansen en verprutsen van de eindpass. Hierdoor bleef het tot de laatste minuut spannend en was het oppassen geblazen voor de zaterdag 5. Het enige hoogtepunt van de tweede helft was toe te schrijven aan succescoach RoG-Beats. Hij vond het een absolute noodzaak om in te grijpen, en besloot daarom zichzelf in de ploeg te brengen. Helaas sorteerde deze wissel ook niet het nodige effect, wel waren zijn wapperende manen een prachtig plaatje voor de toeschouwers en wisselspelers. WVHEDW kon niet echt gevaarlijk worden en zo stond er bij het laatste fluitsignaal een 1-2 stand op het scorebord.

De derde helft wel als vanouds wel gewonnen, uiteraard. De aankomende twee weken zijn wij vrij en de 29e zijn wij terug om een oefenwedstrijd te spelen  tegen onze frienamies van het derde. Waarna de competitie op 7 maart hervat wordt tegen ASV Wartburgia, waarover later meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.