Zaterdag 5

Zaterdag 5 sluit geweldige eerste seizoenshelft in mineur af

Afgelopen zaterdag stond een mooi affiche op de planning. De nummer 1 tegen de nummer laatst in het Amsterdamse Bos, als afsluiter van een mooie eerste seizoenshelft. Helaas bleek het vroege tijdstip, het verschrikkelijke grasveld en de vervelende scheids te veel voor de tot dan toe nog ongeslagen mannen van Beats.

Op het lastig bespeelbare veld was de start nog veelbelovend, vanuit de rebound was het Jelmer die zijn eerste doelpunt van het seizoen wist te maken. Niet veel later werd Boy onderuit gehaald in de 16, bracht de scheids zijn fluit naar z’n mond maar vergat hij te blazen. Onbegrijpelijk. Een verkeerd ingeschatte lange bal werd door FC Amsterdamse Bos vervolgens eenvoudig over Rick heen gelegd. Ruststand 1-1.

In de tweede helft wederom vrij snel de voorsprong voor Ouderkerk. Uit een prima actie van Ali was het Boy die zijn 14e van het seizoen kon maken. Het vervolg van de wedstrijd was op zijn zachts gezegd, afschuwelijk. Geklungel in de defensie zorgde voor een 2-2 stand, waarna Gido als ware Sinterklaas een cadeautje in de vorm van een assist aan de Amstelveense spits gaf. Door voorin vervolgens ook nog eens kans op kans te missen bleef de stand tot het laatste fluitsignaal 3-2. Hoe wel het eerste verlies pijnlijk was, moet er ook niet te zwaar aan getild worden. De zaterdag 5 staat nog steeds bovenaan met 27 punten uit 9 wedstrijden.

Tijd voor een teamuitje om onze Herbstmeister titel in stijl te vieren. Hiervoor danken wij Marco Theijsmeijer voor de heerlijke broodjes! Daarnaast willen we iedereen bedanken voor de trouwe support in 2019! In het nieuwe decennium hopen we jullie weer te zijn op 18 januari tijdens onze uitwedstrijd tegen RAP.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.