OLIEBOLLEN TOERNOOI 2019

Ook dit jaar organiseren wij weer het sv Ouderkerk Oliebollentoernooi in de Bindelwijk, mede mogelijk gemaakt door de Club van 100 en Banketbakkerij Blommensteijn, in de kerstvakantie voor al onze jeugdteams O8 tot en met O19. De spelers worden gemixt over verschillende zaalteams, zodat je ook eens met wat anderen komt te voetballen. Een ieder dient zijn eigen voetbalkleding (geen sv Ouderkerk tenues) te verzorgen (T-shirts, broek en kousen) en sportschoenen zonder zwarte zolen. We werken tijdens de wedstrijden met hesjes, dus kleur van T-shirt maakt niet zoveel uit. Zorg dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen starten. We hebben een heel strak schema om een ieder zoveel mogelijk te laten voetballen

Ouders en leiders/trainers zijn natuurlijk van harte welkom en wellicht dat ze indien nodig een team kunnen begeleiden of fluiten. De speeldag is 27 december van 9:00-22:00 uur.

Je moet je aanmelden bij je leider, hij of zij verzamelt alle aanmeldingen (naam + achternaam, team) en stuurt die uiterlijk 21 december naar olieboltoernooisvo@gmail.com.

De definitieve speeltijden worden via de site bekend gemaakt nadat alle inschrijvingen zijn verwerkt. We proberen het schema zodanig op te stellen dat de jongste teams in de ochtend spelen en de oudste teams laat in de middag/avond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.