KNVB 130 jaar – shirtje ruilen

Op 8 december bestaat de KNVB precies 130 jaar, en daarmee viert ook het Nederlandse amateurvoetbal haar 130ste verjaardag. Ter gelegenheid daarvan is een speciaal voetbalshirt ontworpen waar alle shirts van de bijna 3.000 amateurverenigingen in terugkomen.

Ook SVO doet mee. In de traditie van het alom bekende ritueel ‘shirtje ruilen’ kwam Paul van Wageningen van de KNVB naar SVO om het shirt uit te reiken, maar ook om een shirt van de vereniging (van de jeugdvoorzitter Ton van ’t Schip) zelf te ontvangen. Het uiteindelijke doel? Zorgen dat alle shirts uit het Nederlandse amateurvoetbal een ereplaats krijgen op de KNVB Campus in Zeist.

Ondertussen hangt het shirt van de KNVB in de gang van ons complex. Wil je meer weten van dit initiatief kijk dan op https://www.knvb.nl/nieuws/organisatie/berichten/57267/knvb-viert-130-jaar-voetbal-shirtje-ruilen of via programma gemist: NPO1, 6 december, 17.10 uur, Tijd voor Max.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.