Club van 100

Het gaat goed met de club van 100, ondertussen zijn we de grens van 300 leden gepasseerd. Jongstleden hebben we de jaarvergadering gehouden van de club van 100, waarbij we weer veel nuttige zaken hebben kunnen bijdragen aan diverse commissies.

Onder andere een nieuw keukenblok voor de receptieruimte, nieuwe parasols op het terras, kleding voor de jeugdtrainers, BBQ voor alle jeugdtrainers, oliebollentoernooi , bindingsactiviteiten jeugd , bijdrage winactie week van de scheidsrechter, loopladders jeugdtraining, kokers voor gebruikte plastic bierbekers en 2 accu bosmaaiers.

Dus zoals u ziet word het geld weer nuttig besteed!

Contributie Club van 100

Van de 300 leden hebben tot op heden ruim 200 leden de bijdrage betaald. Helaas zijn er nog zo’n kleine 100 die dat nog niet gedaan hebben, zij kunnen dat doen op Bankrekeningnummer NL45INGB0006640024 o.v.v. club van 100.

De club van 100 wenst alle leden prettige feestdagen, een gezond en sportief 2020.

Commissie Club v 100

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.