SvO zon2 – Houten ( 2-2 ) 4-3

Na een paar verlies potjes willen we weer eens winnen maar vooraf staan niet alle signalen op groen. De spelers die er zijn weten dat het niet zo makkelijk zal gaan en zijn in opperste concentratie.

Binnen een minuut is de 0-1 een feit, volgens onze grens een buitenspel goal. Accepteren en de gelederen sluiten zorgen dat je samen een blok vormt en niet weer zoals vorige week meerder tegengoals moet incasseren.
Samen sterk zijn resulteert in de 15de minuut in de gelijkmaker, Bas maakt de goal op aangeven van Friso. Ouderkerk heeft daarna het betere spel en komt in de 22ste op voorsprong, assist Daan en doelpunt van Friso.
Lang genieten van de voorsprong is er helaas niet bij, binnen een minuut na de 2-1 staat het weer gelijk. De spanningen in het veld lopen af en toe op en de onvrede groeit.

In de rust nemen we de spanning weg en gaan fris beginnen aan de tweede helft. Voor de tweede keer komen we op achterstand 2-3 met nog maar een kwartiertje te gaan. We geven niet op en geven alles voor een goed resultaat, gelukkig komen we gelijk, Mees maakt een goal. Dan in de allerlaatste minuut een strafschop wegens hands in het strafschop gebied. Tristan doet wat nodig is, hij heeft nog geen strafschop gemist, en nu ook niet. Met winst sluiten we af en dat is bewonderenswaardig, gevochten als leeuwen. Over twee weken spelen we de laatste wedstrijd van 2019 tegen SDO.

EdB

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.