Ontketend Zaterdag 5

Ontketend Zaterdag 5 geeft voetballes aan WV-HEDW

De weergoden waren ons afgelopen zaterdag goed gestemd, aangezien er vanaf de warming-up geen druppel regel meer viel. Zodoende werd er om 14.30 afgetrapt. Succescoach Ro-G Beats moest puzzelen wegens de afwezigheid van de in supervorm verkerende Boy, Beets en Phili en de nog altijd geblesseerde Ali en Miggi.

De spelers die vandaag de kans kregen beschaamde het vertrouwen niet. Al vroeg in de wedstrijd kopte Jesper wederom raak uit een goede hoekschop. Tim Beukeboom was tweemaal trefzeker en lijkt zijn vorm van 14 jaar geleden weer teruggevonden te hebben. 3-0, rust.

In de tweede helft ging het nóg harder. Met één doelpunt van Jeroen, twee van Martijn en twee van Mike (waarvan eentje genomineerd is voor de Puskas award) was Ouderkerk lekker op dreef. Helaas kreeg onze Rickert ook vandaag een tegendoelpunt te verwerken, wat de eindstand op 8-1 bracht.

Volgende week zijn wij weer vrij in verband met het interland weekend. Zaterdag 23 november spelen wij wederom thuis, ditmaal tegen de nummer 3 AMVJ. Lukt het niet om hier bij te zijn? Volg deze legendes in wording dan via het officiële Instagram account: @svozaterdagvijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.