Nieuwsbrief club van 100

Hierbij weer een uitgave van de nieuwsbrief van de Club van 100 van het seizoen 2019/2020.

We zitten alweer een tijdje in het nieuwe seizoen, maar de club van 100 heeft zeker niet stil gezeten. Ook dit seizoen hebben zich weer een aantal nieuwe leden aangemeld voor de club van 100,

te weten: Tim en Stacy Hogg, HH, Rick en Daan, Sascha, Richard Casius, Fam Adney/van Calcar, Annelieke en Leon, Rogier Groen, Familie Bleijendaal, Fam. Pals van Walbeek, Familie Robles de Medina, Barbara en Steven, Nee, Boris van Luijn, Joram en Marlies,Andrew & Sakia Scott, BIRKENSTOCK STORE, Annemiek Compier & George Visser, Ernst van de Berg, Mario en Daniel, Suzan en Mijndert, Ferry en Mirella, Desley Douglas, Bert en Minke Wiggerink, R.Lodewijk, Peter en Saskia, Fallon Froger.

Wij heten deze leden van harte welkom bij de club v 100.

Dus zoals u ziet een mooi lijstje nieuwe leden, we zijn intussen de 300 leden gepasseerd. Helaas hebben er ook een aantal leden het lidmaatschap opgezegd om diversen reden, toch willen wij deze leden alsnog hartelijk bedanken voor hun steun voor de jaren dat zij lid zijn geweest van de club van 100.

Er waren 11 wensen die allemaal gehonoreerd zijn, dat waren de volgende projecten.

1          Keukenblok voor receptieruimte (bijdrage)

2          Nieuwe parasols voor het terras

3          Kleding Jeugdtrainers

4          Bijdrage voor uitje/bbg jeugdtrainers

5          Oliebollentoernooi jeugd

6          Bindingsactiviteiten Jeugd

7          Bijdrage winactie week van de scheidsrechter

8          Loopladders t.b.v. jeugdtraining

9          Kokers voor gebruikte bierglazen, i.v.m. scheiden afval

10        2 Accubosmaaiers  (reeds aanwezig)

Inmiddels staat het ledental op iets meer dan 300 leden, van deze 300 moeten er nog er tot op heden nog zo’n kleine 100 leden de bijdrage nog voldoen voor dit seizoen, hierbij zouden wij de deze leden willen vragen hun bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL45INGB0006640024 ten name van de club van 100.

Ook nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom, het zou mooi zijn als we dit seizoen op 300 leden uit zouden komen.

Vanaf heden is er een e-mailadres voor de club van 100 waar u zich kan opgeven of andere dingen kunt vermelden, dit is clubv100@outlook.com. Hierbij willen wij alle leden van de club van 100 bedanken voor de steun die hierbij geven aan de vereniging.

Commissie club van 100

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.